Mainos
Mainos

Uusi todistaja: Nuorukaiset riitelivät Bodominjärvellä

Syytetyn syyllisyys on ollut koko ajan selvä todistajalle, samoin kuin seurueelle, jonka kanssa todistaja vietti surmaillan.

Uuden todistajan mukaan Bodominjärvellä telttailleen seurueen kaksi poikaa riitelivät keskenään. Todistaja ei ole aiemmin esiintynyt julkisuudessa.

Syyllinen ei tunnu olevan epäselvä todistajalle, joka telttaili ystävineen surmayönä leirintäalueella murhapaikan lähistöllä, ja joka esiintyi tänään FST:n ajankohtaisohjelmassa OBS.

- Seurue tuli tervehtimään meitä teltallemme murhaa edeltäneenä iltana. Pojat riitelivät tytöistä keskenään niin kovaäänisesti, että meidän täytyi pyytää heitä palaamaan teltalleen, sanoi todistaja, joka ei tahdo esiintyä nimellään julkisuudessa.

Todistaja ei usko veritekojen olleen suunniteltuja. Syytetyn syyllisyys on ollut koko ajan selvä todistajalle, samoin kuin seurueelle, jonka kanssa todistaja vietti surmaillan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme