Mainos
Mainos

Uusia sopupelisyytteitä

Elokuussa 1998 tapahtuneissa pesäpallon ns. sopupeleissä on nyt nostettu syyte 18 henkilöä vastaan. Syytteet tulevat julkisiksi oikeudenkäyntien alettua.

Valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivisto on nostanut 18 henkilöä vastaan syytteitä törkeistä petoksista ja niiden edistämisestä elokuussa 1998 tapahtuneessa ns. pesäpallon sopupeliasiassa.

Nostetut syytteet jakaantuvat viiteen eri asiakokonaisuuteen. Syytteitä tullaan aikanaan käsittelemään Ikaalisten, Vantaan ja Tampereen käräjäoikeuksissa.

Syytteet tulevat julkisiksi oikeudenkäyntien alettua, joten niistä ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Sopupeliasiassa on jo nostettu syyte 45 eri henkilöä vastaan. Syyttämättäjättämispäätöksiä on tehty 364, joista 124 seuraamusluonteisesti eli petoksen tai sen edistämisen syyksilukien.

Oy Veikkaus Ab ja lukuisat petoksista epäillyt ovat vuosien 1999-2003 aikana syyttäjän aloitteesta sovitelleet asiaa. Osapuolten kesken on syntynyt lukuisia sovintoja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot