Mainos
Mainos

Uutishuone - mistä oikein on kyse?

MTV3:n uutistoimitus avasi syyskuussa juhlavuotensa kunniaksi Uutishuone-sivuston, jonka avulla katsojat kutsuttiin mukaan juhlallisuuksiin sekä tutustumaan uutistoimituksen työhön. MTV3 Uutiset täytti syyskuun alussa 30 vuotta, ja juhlallisuuden näkyivät niin televisiossa kuin netissäkin.

Juhlat on nyt juhlittu, mutta Uutishuone-sivusto on ja pysyy. Uutishuoneella katsojat pääsevät kurkistamaan uutistyön kulissien taakse muun muassa lukuisin videohaastatteluiden avulla, timeslice-tekniikalla toteutetussa uutismaailmassa kiertelemällä.

Nyt Uutishuone on täydentynyt muun muassa Huomenta Suomen ja 45 minuuttia -ohjelman osalta. Sivustolla kerrotaan, miten jutut ja lähetykset syntyvät ja ketkä kaikki ovat ohjelman takana - ruudussa kun näkyy vain muutama henkilö.

Tarkemmin pääsee tutustumaan myös tv-katsojien olohuoneessa vieraileviin ruutukasvoihin eli uutisankkureihin. He kertovat haastatteluissa muun muassa uransa hauskimmista ja haastavimmista hetkistä.

Sivuston kautta pääsee luonnollisesti lukemaan tuoreimmat uutiset, mutta siellä voi tutustua myös arkiston aarteisiin. Katsoja pääsee kokemaan uudelleen isoimmat ja koskettavimmat uutistapahtumat, mutta samalla voi tutustua myös parhaisiin loppukevennyksiin sekä toimittajille sattuneisiin mokiin ja kömmähdyksiin.

Katsojat voivat myös ehdottaa omia kevennys- ja juttuaiheitaan sekä äänestää kuukauden kevennystä. Lisäksi uutistyötä avataan muun muassa vastaamalla katsojien lähettämiin kysymyksiin.

Kevennykset ja mokat eivät suinkaan ole ainoita keveämpiä elementtejä - miltä kuulostaisi esimerkiksi uutiset, jos ankkurina olisit sinä itse? Kaikkea tätä ja paljon muuta löytyy uutishuoneelta! Tervetuloa Pöllölaaksoon!

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme