Mainos

Uutispäällikön kommentti: Kakkoskaljan kumma kammo

Keskiolut tuntuu monelle suomalaiselle olevan pyhä asia, johon ei saisi koskea. Aina kun joku ehdottaa ruokakauppaoluen laimentamista niin sanotuksi kakkosolueksi ja keskioluen viemistä Alkoon, ehdotus tyrmätään välittömästi.

Keskiolut on vahvuudeltaan noin 4,5-prosenttista ja kakkosolut 3,5-prosenttista. Miten on mahdollista, että yhden prosenttiyksikön ero oluen alkoholipitoisuudessa on niin merkittävä, että kolmosoluen ruokakauppamyyntiä suojelee koko elinkeinoelämä, ihmettelee uutispäällikkö Ilkka Ahtiainen blogissaan.

Kommentoi

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot