Mainos
Mainos

Uutissuomalainen: Oppositiopuolueet eivät halua eristää perussuomalaisia

Oppositiopuolueet eivät halua eristää perussuomalaisia niin kuin maahanmuuttokriittisille ruotsidemokraateille on tehty Ruotsissa, kertoo Uutissuomalainen.

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtajan Aino-Kaisa Pekosen mukaan ryhmä tekee perussuomalaisten kanssa asiallista yhteistyötä, vaikka puolueilla on eriäviä näkemyksiä ja erilaisia arvoja. Myös vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen korostaa, ettei vihreät ole sulkemassa mitään ryhmää pois.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne puolestaan sanoo muun muassa, että asiakysymyksissä tehdään yhteistyötä kaikkien halukkaiden kanssa.

RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Stefan Wallin kertoo vuorostaan Uutissuomalaiselle, että ryhmässä ei ole keskusteltu yhteistyöstä perussuomalaisten kanssa, mutta hän itse näkee, ettei ole järkevää kategorisesti torjua kaikkea eteen tulevaa.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah sanoo, että puolue tekee perussuomalaisten kanssa yhteistyötä tapauskohtaisesti, kuten muidenkin oppositiopuolueiden kanssa.

Myös perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri on Uutissuomalaisen mukaan valmis yhteistyöhön kaikkien kanssa.

Perussuomalaisten oppositioon siirtymisen on arvioitu kiristävän eduskunnan suuressa salissa käytävää keskustelua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme