Mainos
Mainos

Vaalikasvot: Kouluterveydenhuoltoon satsattava

Kauhajoki suruliputus. (Kuva: Heli Karonen/MTV Oy)

Kauhajoen eiliset tapahtumat ovat luonnollisesti järkyttäneet syvästi myös MTV:n vaalikasvoja. Alle vuoden sisällä jo toinen koulussa tapahtunut joukkosurma herättää vaalikasvojen mielissä huolta suomalaisen terveydenhuollon tilasta. Myös nyky-yhteiskuntaa leimaavia arvoja olisi vaalikasvojen mukaan aiheellista tarkastella kriittisesti.

MTV:n vaalikasvot kaipaavat kouluterveydenhuoltoon lisää voimavaroja. He pitävät kouluterveydenhuoltoa erittäin tärkeänä välineenä lasten ja nuorten ongelmien varhaisessa havaitsemisessa. Perusterveydenhuoltoon panostaminen ei kuitenkaan yksistään riitä, myös nuorten mielenterveyspalvelut pitää vaalikasvojen mukaan saada paremmalle tolalle.

Moni vaalikasvo on huolissaan myös nyky-yhteiskunnan arvoista. Yksi puhuu "mulle kaikki heti" -kulttuurista, toinen tylyttämisen ilmapiiristä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot