Mainos
Mainos

Vaalimaalla syyte 16 tullimiehelle

Kaikkiaan 16 tullimiestä saa syytteen Vaalimaan tulliasemalla viime syksynä paljastuneista varkauksista. Heitä tullaan syyttämään pääasiassa varkaudesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Tullimiehille syytteitä Vaalimaalla

Keskusrikospoliisin kuulusteltavana on ollut yhteensä 24 tullimiestä, joiden on epäilty osallistuneen varkauksiin. Haminan kihlakunnan syyttäjä Jouko Kuutti on lähettänyt syyttämättäjättämispäätöksen kahdeksalle epäillylle. Heidän osaltaan ei ole mitään näyttöä rikoksesta. Syytteiden hän arvelee valmistuvan ensi viikon aikana. Juttu on tarkoitus saada Kotkan käräjäoikeuden käsiteltäväksi viimeistään heinäkuuhun mennessä.

Tullivirkailijoiden epäillään varastaneen ja nauttineen matkailijoiden vapaaehtoisesti Vaalimaan tullille hävitettäväksi luovuttamaa alkoholia ja savukkeita. Anastamisen epäillään tapahtuneen jo usean vuoden ajan. Anastetun alkoholin määrä on yhteensä noin 300 litraa ja savukkeita epäillään viedyn runsaat 100 kartonkia.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot