Mainos
Mainos

Vaalimaan liikenne jäi pelättyä hiljaisemmaksi

Rekkajonot eivät yltäneet ennätyspitkiksi. Viranomaiset kertoivat jo alkuviikosta varautuvansa viikonlopun ruuhkiin. Liikenne on ollut vilkasta koko joulun ja uuden vuoden ajan.

Itärajan rekkajonot jäivät tänään Vaalimaalla pelättyä lyhyemmiksi. Venäjälle suuntaava rekkajono oli illalla runsaan kymmenen kilometrin mittainen. Huomenna jonojen uskotaan hupenevan kokonaan.

- Tilanne ei näytä kovinkaan pahalta. Keliolosuhteet ovat olleet suotuisat, rajavartiomestari Riku Jokimies Vaalimaan raja-asemalta kertoo.

Muilla raja-asemilla jonoja ei juuri kertynyt.

Viranomaiset kertoivat jo alkuviikosta varautuvansa viikonlopun ruuhkiin ja ottavansa tarvittaessa käyttöön Virojoen jonotusparkkipaikan. Liikenne itärajan asemilla on ollut vilkasta koko joulun ja uuden vuoden ajan. Rajanylitystä on kuitenkin helpottanut se, että Venäjän tulli on ottanut käyttöön lisähenkilöstöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme