Mainos
Mainos

Vaalimaan rekkajono jo 52 kilometriä

Lähes ennätyspitkää jonoa pyritään helpottamaan tilapäisellä rekkaparkilla. Otsolan ja Summan välisen tieosuuden nopeusrajoitusta on laskettu.

Vaalimaan rekkajono itärajalla venyi lauantaina 52 kilometrin mittaiseksi. Jono ulottui illalla valtatie 7:llä Kotkan Otsolasta Vaalimaan raja-asemalle.

Tiehallinnon mukaan jonon kehittymistä on hyvin vaikea ennustaa. Kaikki riippuu raja-aseman toiminnasta. Rekkoja jonoon syöttävät etenkin Kotkan ja Hangon satamat.

Moottoritiellä Otsolan ja Summan välillä oli perjantain tapaan tilapäinen rekkaparkki. Myös Koskenkylän ja Loviisan välille oli järjestetty väliaikainen parkkialue. Rekkaparkkien kohdalla nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Vaalimaan rekkajono on ollut pitkä koko loppuviikon. Lappeenrannassa Nuijamaan raja-asemalla jonolla oli mittaa 17 kilometriä ja Imatralla 11.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme