Mainos
Mainos

Vaalimaan tulli kiinni tänään

Venäjän Vaalimaan vastaisen tulliaseman Torfjanovkan eli Yli-Urpalan viralliset avajaiset katkaisevat rajaliikenteen Vaalimaan kautta tänään lähes koko päiväksi. Viipurin tulli on tiedottanut suomalaisille virkaveljilleen, ettei Torfjanovkan rajanylityspaikan kautta tulevia ajoneuvoja ja tavaroita tullikäsitellä Suomen aikaa klo 7.30-14.00.

Lappeenrannan piiritullikamari suosittelee, että rajan yli haluavat käyttäisivät Torfjanovkan avajaisten aikana Nuijamaan rajanylityspaikkaa.

Uuden raja-aseman avaa Venäjän sisäministeri Anatoli Kulikov. Suomesta avajaisiin osallistuvat mm. liikenneministeri Tuula Linnainmaa ja toinen valtiovarainministeri Arja Alho.

Torfjanovkaan on rakennettu täysin uusi rajanylitysasema, jonka ansiosta aseman välityskyky kaksinkertaistuu. Uusi raja-asema sijoittuu 30 hehtaarin alueelle ja käsittää 30 uutta rakennusta. Se on Venäjän raja-asemista uudenaikaisin ja suurin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme