Mainos
Mainos

Vaalirahojen ilmoittelu hyytyi

Kansanedustajien halu täydentää vaalirahoitusilmoituksiaan on hyytynyt. Tänään ilmoitustaan täydensi vain keskustan Oiva Kaltiokumpu, joka kertoi tukiyhdistyksensä puheenjohtajan olleen matkoilla, eikä hän siksi ole ehtinyt täydentää ilmoitustaan aikaisemmin.

Kaltiokumpu on 26:s kansanedustaja, joka on täydentänyt vaalirahoitusilmoitustaan. Kaltiokumpu kertoo saaneensa Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistykseltä 5000 euroa vaalien jälkeen, mikä summa sisältyy hänen alkuperäisessä ilmoituksessaan olevaan tukiyhdistykseltä saatuun summaan.

Tiedotteessaan Kaltiokumpu korostaa, että oikeusministeriön tulkinnan mukaan vaalien jälkeen saatu tuki kuuluisi ilmoittaa vasta seuraavien vaalien jälkeen.

Vaalirahoitusilmoitus koskee myös varasijalle jääneitä kansanedustajia. Heistä Kauko Juhantalo (kesk.) ja Lasse Viren (kok.) eivät ole tehneet lainkaan ilmoituksia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot