Mainos
Mainos

Vaaliväittely käynnistyi MTV:n netissä

Europarlamenttiin pyrkivät ehdokkaat pääsevät nyt haastamaan toisensa MTV:n netin Vaaliväittelyssä. Se avaa päivittäin uudet kuumat puheenaiheet EU:sta ja parlamentista. Myös kansalaiset saavat kommentoida ehdokkaiden ajatuksia. Vaaliväittely jatkuu MTV:n netissä aina vaalipäivän aattoon asti.

Ensimmäisen haasteen heitti vasemmistoliiton Sirpa Puhakka kokoomuksen Risto E.J. Penttilälle.

Puhakka haluaa EU:n säätelevän myös suomalaista työelämää ja -aikoja. Hänen mielestään Penttilän ajama paikallisen sopimisen periaate on epärealistinen, sillä pienipalkkaisella ja alistetussa asemassa olevalla työntekijällä ei ole aitoa mahdollisuutta neuvotella esimerkiksi työajastaan.

Penttilä puolestaan sanoo luottavansa asiassa mieluummin suomalaiseen ay-liikkeeseen ja työantajiin kuin Brysselin poliitikkoihin.

- Työstä on päätettävä siellä, missä työtä tehdään, Penttilä napauttaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot