Mainos
Mainos

Vaarallisen leikin loppu: Koulupoika jäi jumiin hiihtohissiin pariksi tunniksi

Koulupoika on juuttunut hiihtohissiin Vihti Ski Centerissä iltapäivällä. Iltasanomien mukaan arviolta 12-vuotias poika joutui olemaan loukussa peräti kahden tunnin ajan.

Lehden tietojen mukaan tapahtumaketju sai alkunsa, kun kaksi pikkupoikaa oli leikkinyt luvatta hiihtokeskuksen suljetulla köysihissillä. Kun toinen pojista oli kiivennyt hissin narua pyörittävän väkipyörän päälle, alhaalle jäänyt kaveri käynnisti hissin ilmeisesti epähuomiossa.

Kiipeilijä jäi tuolloin puristuksiin vatsan ja lantion alueeltaan. Poika pääsi vapaaksi lopulta, kun palokunta oli leikannut väkipyörää kannattelevat puolat poikki. Hän ehti olla jumissa noin parin tunnin ajan.

Koulupoika oli tajuissaan koko pelastusoperaation ajan, mutta hänet vietiin sen päätteeksi sairaalaan. Vammojen vakavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.

Vihti Ski Centerin rinnekeskusyrittäjä Sami Uotila kertoo Iltasanomille, että pojat olivat leikkimässä omin päin hiihtohissillä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme