Mainos
Mainos

Vaarallisia huumeita varastettiin sairaalasta Helsingissä

Helsingin kirurgisen sairaalan akuuttilääkevaraston kaappiin murtauduttiin viime yönä. Suurin osa lääkeampulleista sisälsi erittäin vaarallisiksi luokiteltavia huumausaineita.

Kaapista vietiin noin kolmesataa ampullia huumaavia lääkkeitä. Suurin osa lääkeampulleista sisältää erittäin vaarallisiksi luokiteltavia huumausaineita. Osa lääkkeistä saattaa jopa erittäin pieninä annoksina aiheuttaa kuoleman, ja kaikki lamaavat hengityksen suurina annoksina käytettyinä.

Rikosilmoituksen mukaan Kasarminkadulla sijaitsevan sairaalarakennuksen neljännen kerroksen varaston kaappia oli yritetty aluksi vääntää auki, mutta lopulta se oli avattu avaimilla. Sairaalan henkilökunta oli havainnut avainten katoamisen jo eilisiltana.

Varkaiden käsiin joutuneissa ampulleissa voi olla merkintä: Morphin, Temgesic, Fentanyl, Rapifen, Ultiva, Oxanest, Stesolid, Tarmadol ja Petidin. Helsingin rikospoliisi tutkii tapausta.

Rikokseen liittyvistä tiedoista voi olla yhteydessä huumerikosyksikköön puhelinnumeroon 09-1895708 tai lähimpään poliisiin.

(Seitsemän uutiset 21.02.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme