Mainos
Mainos

Vaarallisten aineiden kuljettamiseen turvasuunnitelma

Vaarallisten aineiden kuljettaminen tie- ja rautatiekuljetuksina vaatii pian turvasuunnitelman. Kevään aikana tulee voimaan laki, joka edellyttää turvasuunnitelman yrityksiltä, jotka kuljettavat suuren riskin sisältäviä vaarallisia aineita. Liikenne- ja viestintäministeriö on laatinut yrityksille mallin turvasuunnitelmaksi.

Ministeriö haluaa näin helpottaa yrityksiä näiden omien suunnitelmien valmistelussa, sieltä kerrotaan. Turvasuunnitelman tulee sisältää yksityiskohtaiset ohjeet varsinkin kuljetusten eri vaiheiden hoitamisesta.

Esimerkiksi reitti on suunniteltava siten, että pysähdyksiä tulee mahdollisimman vähän. Turvatoimien tarkoituksena on estää kuljetettavien aineiden varkaudet ja muu väärinkäyttö.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot