Mainos
Mainos

Väärennettyjä sadan euron seteleitä Turussa

Turussa on liikkeellä väärennettyjä sadan euron seteleitä. Väärennetyillä seteleillä on tehty ostoksia tiistaina ja keskiviikkona. Poliisi epäilee tekijöiksi kahta ulkomaalaista miestä.

Turussa on tehty ostoksia väärennetyillä sadan euron seteleillä tiistaina ja keskiviikkona. Tekijöiksi epäillään kahta miestä, joiden arvellaan olevan ulkomaalaisia.

-Tähän mennessä tapauksia on ilmennyt kymmenkunta, rikoskomisario Kaarle Lönnroth Turun poliisista kertoi keskiviikkona.

Väärillä satasilla on maksettu pieniä ostoksia, joista on jäänyt paljon vaihtorahaa. Ostokset on tehty keskustan suurissa liikkeissä. Lönnroth kertoo väärennösten olevan varsin laadukkaita.

Poliisi epäilee teosta kahta 25-30-vuotiasta miestä. Miehet puhuvat suomea, mutta korostus viittaa siihen, että he ovat kotoisin Venäjältä tai Baltiasta.

Miehet liikkuivat sekä erikseen että yhdessä. Molemmilla oli jalassa siniset farkut. Toisen yllä oli musta nahkatakki, toisella harmaa takki. Kummankin hiukset ovat tummat. Poliisi pyytää miesten liikkeistä tietäviä soittamaan numeroon 02-2815150.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme