Mainos
Mainos

Vaasan hätäkeskuksen puhelut ohjautuvat edelleen Poriin

Tekninen vika vaikuttaa edelleen Vaasan hätäkeskuksen puheluihin, minkä vuoksi puheluihin vastataan Porin hätäkeskuksessa. 

– Ongelmatilanne jatkuu. Vaasan alueen hätäpuhelut tulevat Porin hätäkeskukseen ja täältä välitetään tehtävät, kertoo vuoropäällikkö Anne Reinhardt Porin hätäkeskuksesta.

Porin hätäkeskuksessa on puheluihin vastaamassa normaalia enemmän henkilökuntaa. Reinhardtin mukaan yö on sujunut, mutta hänellä ei ole vielä tarkempia tietoja tehtävien kokonaismäärästä.

– Tilanne on ihan hallinnassa. Meillä on riittävästi täällä porukkaa ja ihan normaalitoimintaa täällä nyt sitten jatketaan.

Illalla varauduttiin siihen, että numeron 112 jonotusajat voisivat venyä poikkeusjärjestelyn vuoksi. Reinhardtin mukaan ainakaan Porin hätäkeskuksen tietoon ei ole tullut, että jonotusajat olisivat venyneet yöllä. 

Hätänumero 112 toimii normaalisti Vaasan hätäkeskuksen alueella.

Kiireellisissä tilanteissa Keski-Suomen pelastuslaitoksen alueella asuvat voivat soittaa myös päivystäville palomestareille, joiden yhteystiedot löytyvät Keski-Suomen pelastuslaitoksen nettisivuilta.

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueella kaikki paloasemat on miehitetty lukuun ottamatta Eskolan paloasemaa Kannuksessa.

Hätätilanteessa apua saa suoraan paloasemalta pyytämällä tai soittamalla numeroon 040-7352911.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme