Mainos
Mainos

Vaasassa liikkui yöllä yksinäinen susi – poliisi pääsi itsekin näkemään karkuun jolkottaneen eläimen

Poliisi kertoo, että se on etsinyt sutta viime yönä Vaasan keskustan liepeiltä hätäkeskuksen kautta tulleiden ilmoitusten perusteella.

Poliisi todentaa, että sen seurannan ja silminnäkijähavaintojen perusteella yksinäinen susi liikkui Vaasassa viime yönä Hietalahden, Rytilaakson ja Klemettilän alueilla.

– Partio seurasi suden liikkeitä ja pääsi itsekin näkemään suden Sairaskodinkadulla, jossa susi juoksi Kupariportin suuntaan, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Kohtaamisen jälkeen suden jäljet hukkuivat, mutta kolmen aikaan yöllä poliisi sai vielä yhden ilmoituksen tien ylittäneestä sudesta Singsbyntiellä. Toinen silminnäkijä oli ilmoittanut poliisille suden jälkien ylittävän Jungsundintien ja Kalvholmintien. Poliisi uskoo, että havainnot sudesta tehtiin samasta yksilöstä, jota poliisi jäljitti aikaisemmin samana yönä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme