Mainos
Mainos

Väestöliitolta oma mammakeskustelupalsta

Väestöliitossa rakennetaan kilpailijaa internetin supersuosituille äitien keskustelupalstoille. Vielä työnimellä kulkevan Perhenetti-palvelun on määrä aukaista sivunsa ensi keväänä.

- Me ollaan huomattu näiden keskustelupalstojen suosio, mutta myös se varjopuoli, että usein tällainen anonyymi keskustelu menee aika villiksi ja joskus jopa aika epärakentavaksi. Oikeaa luotettavaa tietoa voi sälän joukosta olla vaikea löytää, Perhenetti-palvelun projektikoordinaattori Kaisa Holmström valaisee.

- Me yritämme tarjota sellaisen mahdollisuuden, jossa asiantuntijat ovat ohjaamassa ja valvomassa keskustelua, ja jossa tieto perustuu tutkimukseen ja on luotettavaa.

Perhenetti-palvelussa käytävää keskustelua on tarkoitus moderoida ennakkoon. Palvelua voi käyttää anonyymisti, henkilöllisyyttä paljastamatta, mutta viestit päätyvät sivuille vasta palvelun työntekijöiden silmien kautta. Keskustelupalstojen lisäksi Perhenettiin on tulossa suljettuja ryhmiä, joihin voi hakea jäsenyyttä.

- Suljettu ryhmä voi olla esimerkiksi ensimmäistä lastaan odottavien vanhempien ryhmä. Siellä voitaisiin keskustella vaikka niistä haasteista, joita lapsen syntyminen aiheuttaa parisuhteelle, Holmström kaavailee.

Väestöliiton hankkeessa on kumppanuusjärjestöinä mukana Adoptioperheet, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto, Monikulttuurisuusyhdistys Familia Club, Suomen Uusperheellisten Liitto, Sateenkaariperheet ja Monikkoperheet.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot