Mainos
Mainos

Vähennä jätettä, anna lahjaksi palvelu

Joulusta syntyy valtava määrä jätettä. Tämän vuoksi YTV Jätehuolto on jälleen aloittanut jouluisen kampanjan aineettomien joululahjojen suosimiseksi.

Aineeton lahja voi olla vaikka palvelu: lupaus koiran ulkoiluttamisesta tai ikkunanpesusta. Se voi olla lippu teatteriin tai uimahalliin tai lahjakortti hierontaan. Seikkailuhenkiselle voisi antaa melontakurssn ja opiskelijalle matkakortin latauksen. Moni ilahtuisi itse leivotusta limpusta tai kakusta.

Aineeton palvelulahja vähentää jätemääriä ja turhan lahjatavaran paljoutta. Samalla antaja tekee todellisen ympäristöteon, sillä käytetyistä luonnonvaroista 90 prosenttia muuttuu jätteeksi jo tuotteen valmistusprosessin aikana.

YTV Jätehuollon joulusivuilla neuvotaan myös mm. säilyttämään käärepaperit ensi jouluksi ja sammuttamaan jouluvalot nukkumaan mennessä. Sivuille pääset täältä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme