Mainos
Mainos

Vahtimestarien ampuja mielentilatutkimukseen

Ravintolan edustalla joulukuun lopussa ammuskellut sotkamolainen mies on määrätty mielentilatutkimukseen. Mielentilatutkimusta halusi 33-vuotiaan syytetyn oikeusavustaja.

Joulukuisessa ammuskelussa ravintolan toinen vahtimestari kuoli ja toinen sai osuman päähänsä. Syyttäjä vaatii ampujalle rangaistusta muun muassa murhasta ja murhan yrityksestä. Puolustuksen mielestä kyseessä ei ollut tahallinen teko.

Kajaanin käräjäoikeudessa kuultiin tänään kahta todistajaa. Toinen todistajista oli ampujan perhetuttu, joka oli ampujan vaimon seurassa hakemassa tätä kohtalokkaiden laukausten jälkeen kotiin.

Ampuja oli yöllä kotonaan kertonut naisille tappaneensa jonkun. Hän ei kuitenkaan paljastanut, kenet hän oli surmannut ja missä. Vastaaja oli kertonut yöllä myös hankkineensa laittoman aseen vihamiehiensä varalle. Nainen avusti myöhemmin tapahtumayönä poliisia vastaajan kiinniotossa ja tämä saatiin kiinni kotoaan nukkumasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme