Mainos
Mainos

Vahva satsaus nuorisopolitiikkaan

Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin on myöntänyt 2 000 000 euroa avustuksina valtioneuvoston lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman 2007-2011 toimeenpanoon.

Ohjelma sisältää valtakunnalliset, läänikohtaiset ja kuntatasoiset lapsi- ja nuorisopoliittiset tavoitteet. Ne liittyvät koulutukseen, työllisyyteen, terveyteen, aktiiviseen kansalaisuuteen, sosiaaliseen vahvistamiseen, asumiseen ja yrittäjyyteen.

Avustukset myönnettiin veikkausvoittovaroista ja ne kohdentuivat 43 eri tavoin lapsi- ja nuorisopolitiikkaa kehittäviin hankkeisiin. Lisäksi opetusministeriö osoitti miljoona euroa lääninhallituksille käytettäväksi ohjelman toteuttamiseksi paikallisella ja alueellisella tasolla.

Hankkeista 29 on kansalaisjärjestöjen, 6 kuntien ja 8 muiden yhteisöjen projekteja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot