Mainos
Mainos

Vaikea ajokeli ei johtanut kolarisumaan

Tieturmien määrä ei ole noussut tänään suureksi, vaikka lumisade aiheutti Suomessa monin paikoin vaikean ajokelin. Liikkuvan poliisin mukaan autoilijat näyttävät oppineen ottamaan talvikelin huomioon.

Esimerkiksi eteläisessä Suomessa oli kirjattu alkuillasta päivän aikana 57 tieturmaa, mikä on oloihin nähden melko vähän.

Viime yönä sattui yksi vakava liikenneonnettomuus. Yhdeksän ihmistä loukkaantui kahden auton yhteentörmäyksessä Vihdissä Turuntiellä niin sanotussa Koikkalan mutkassa.

Vantaalla kuljettaja ajoi puolenyön jälkeen henkilöautonsa Vantaanlaaksossa tolppaan, mutta selvisi lievällä loukkaantumisella. Hyvinkään Läyliäisissä loukkaantui yksi ihminen aamulla aura-auton ja henkilöauton törmäyksessä, ja Laihialla henkilöauton kuljettaja loukkaantui ajettuaan junan eteen.

Ilmatieteen laitos ilmoitti iltakahdeksalta, että ajokelin odotettiin jatkuvan paikoin huonona Pohjois-Suomessa sekä monin paikoin huonona Etelä- ja Keski-Suomessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme