Mainos
Mainos

Vaikeakulkuista maastoa palaa Torniossa

Pelastuslaitoksen yksiköt ja varusmiehet sammuttavat hankalaa maastopaloa Tornion Kalkkimaalla. Palo saatiin hallintaan torstai-iltana noin kello 22.25, mutta sammutustyöt jatkuvat todennäköisesti ainakin aamuun saakka.

Maastopalosta tuli ilmoitus hätäkeskukseen kello 13.17. Palanut alue on noin viiden hehtaarin laajuinen. Maasto on vaikeakulkuista sekä hankalasti sammutettavaa hakkuuaukeaa, vanhaa kuusikkoa ja suota.

Päivällä sammutustöissä oli mukana viisikymmentä henkilöä Kemin, Tornion, Tervolan, Simon ja Keminmaan pelastuslaitoksista sekä 15 varusmiestä. Palon sammutuksessa auttoivat myös rajavartioston sekä Tornion pelastuslaitoksen helikopterit. Yöllä sammutustöitä jatkoivat varusmiehet sekä 15 palomiestä.

Päivystävän palomestarin Ari Soppelan mukaan alueella ei ole ollut metsätyökoneita eikä ukonilmoja. Hänen mukaansa tiettömän maaston palon on aiheuttanut jollakin tavalla todennäköisesti maastossa kulkija.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme