Mainos
Mainos

Vaikeita ajokelejä viikonlopuksi

Pyhäinpäivän liikenteeseen on lähes koko maahan odotettavissa vaikeita ajokelejä. Jo huomiseksi odotetaan voimakkaita sateita ja tuulia, minkä seurauksena lämpötila voi laskea etelässäkin.

Tulivatpa sateet vetenä, räntänä tai lumena, liikenne tulee vaikeutumaan myös pääteillä, todetaan Liikenneturvasta. Ennen matkalle lähtöä kannattaa seurata ajankohtaisia liikennesääennusteita. Huonoihin keleihin voi varautua väljällä aikataululla. Liikenneturva kehottaa matkalla malttiin. Kuljettajalla on hyvä olla myös kelikokemusta.

Auton on syytä olla talvivarustuksessa, myös tuulilasin pyyhkimien ja pesulaitteiden pitää olla hyvässä kunnossa. Jokaisen autossa matkustavan pitää ehdottomasti käyttää turvavyötä, mikä on lakisääteisestikin pakollista. Jos autossa on turvatyyny etuistuimella, lasta ei saa sijoittaa sille paikalle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme