Mainos
Mainos

Vaivaako huono lumitilanne? - Alpeilla pääset laskettelemaan

Huono lumitilanne on vaivannut Suomea koko alkutalven ajan. Laskettelijat ovatkin joutuneet tuskailemaan, kun rinteissä ei ole ollut riittävästi lunta.

Suomalaiset matkanjärjestäjät vakuuttavat kuitenkin, että Alpeilla lunta piisaa. Alpeilla on lunta tällä hetkellä aina kahdestakymmenestä sentistä kahteen ja puoleen metriin. Toisaalta nopea kannattaa olla, mikäli Alpeille mielii.

– Kun Alpeille tuli Suomen itsenäisyyspäivän aikoihin ensilumi, sen jälkeen puhelimet ovat soineet kuumina. Ongelmana on se, että matkat ovat paikoin loppuunmyyty. Seuraavat vapaat lähdöt ovat tammikuun 21. päivänä. Kieltämättä on ollut suuri apu Etelä- ja Keski-Suomen huonosta lumitilanteesta, STS Alppimatkojen toimitusjohtaja Harri Kaijanto kertoo.

Kaijanto myöntääkin, että välillä on jouduttu myymään "ei oota".

You Travelin toimitusjohtaja Mikko Suomi myöntää myös kysynnän kasvaneen. Hän odottaa kuitenkin kovimpia ruuhkia joulun jälkeen.

– Muutama äkkilähtö on jo kuitenkin ollut. Esimerkiksi maastohiihtäjät ovat heränneet, kun täällä etelässä lunta ei ole ollut riittävästi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme