Mainos
Mainos

Vakavia liikenneonnettomuuksia Keski- ja Pohjois-Suomessa

Pudasjärvellä kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti nokkakolarissa ja Kiimingissä kolme lievemmin toisessa onnettomuudessa. Yksi ihminen on kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti aura-auton ja henkilöautojen kolarissa Jyväskylän maalaiskunnassa.

Pudasjärvellä tapahtui aamulla vakava tieliikenneonnettomuus. Kahden auton nokkakolarissa tiellä 20, Pudasjärveltä noin 9 kilometriä Oulun suuntaan loukkaantui kuusi ihmistä, joista kaksi vakavasti.

Oulun suunnasta tullut oululaisen 21-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto oli alkanut heittelehtiä sohjoisella tiellä ja törmännyt Pudasjärven suunnasta tulleen taivalkoskelaisen 55-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton keulaan.

Oulun suunnasta tulleen henkilöauton matkustaja, 25-vuotias oululainen mies loukkaantui vakavasti. Kuljettajana toiminut nainen loukkaantui lievemmin. Tässä autossa ei ollut muita matkustajia.

Pudasjärven suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja, taivalkoskelainen mies loukkaantui myös vakavasti. Tässä autossa matkustajana ollut vaimo ja kaksi poikaa loukkaantuivat lievemmin.

Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiassa. Tiellä on sadan kilometrin nopeusrajoitus. Paikalla kävi myös lääkäri- ja pelastushelikopteri Sepe.

Samoihin aikoihin 50 kilometrin päässä samalla tieosuudella Kiimingissä sattui toinen onnettomuus, jossa kolme henkilöä loukkaantui. Heidän vammansa eivät kuitenkaan ole vakavia.

Oulun seudulla satoi viime yönä lunta, joka on kasaantunut loskaksi teille.

Yksi ihminen kuoli aura-auton ja henkilöauton kolarissa

Yksi ihminen on kuollut ja toinen loukkaanut vakavasti aura-auton ja henkilöautojen kolarissa Jyväskylän maalaiskunnassa.

Kolari sattui tiellä 23 noin kello 15.30. Onnettomuuspaikka sijaitsee viitisen kilometriä Jyväskylästä Keuruulle päin.

Päivystävä palomestari Pauli Nurminen Keski-Suomen pelastuslaitoksesta kertoi, että henkilöauto ja aura-auto törmäsivät ensin toisiinsa, jolloin henkilöautosta paiskautui ulos kaksi ihmistä. Toinen heistä kuoli jäätyään takaa tulleen auton alle.

Yli ajanut auto oli yrittänyt väistää kolariin joutunutta henkilöautoa vastakkaiselle kaistalle, jossa uhri oli. Väistöä yrittäneeseen autoon törmäsi vielä kolmas henkilöauto lievästi.

Palomestarin arvion mukaan kolari johtui siitä, että henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimään. Keuruuntien liikenne pysähtyi tuntikausiksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme