Mainos
Mainos

Vakavia puutteita päiväkodissa Tampereella – yli 60 lasta siirretään pika-aikataululla

Tampereen kaupunki siirtää pikaisesti yli 60 lasta pois yksityisestä päiväkodista, jonka toiminnan Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt määrätä keskeytettäväksi.

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan yksityisen päiväkodin English International School of Tampere toiminnan järjestäminen ei täytä laissa yksityisistä sosiaalipalveluista ( 4 §) annettuja ehtoja. Henkilöstön kelpoisuusehdoissa ja toiminnan järjestämisessä on todettu vakavia ja toistuvia puutteita.

Lapset siirretään kaupungin järjestämään päivähoitoon Tampereen keskusta-alueella.

Päätös perustuu aluehallintoviraston tekemään tarkastukseen, joka toteutettiin yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Tilaajapäällikkö Maria Päivänen Tampereen kaupungilta kertoo, että kaupunki on saanut ilmoituksia, joiden mukaan päiväkodissa on huudettu ja käyttäydytty uhkaavasti lasten läsnä ollessa.

Tampereen kaupungin tuotantojohtaja Kristiina Järvelä puolestaan kertoo MTV uutisille, että kaupungilla ei ole vapaita päiväkotipaikkoja, mutta kriisitietoisuus on sen verran korkealla, että lapsille löytyy väistötilat.

– Lasten vanhemmat ovat olleet eniten huolissaan siiä, mistä saa jatkossa englanninkielisiä päivähoitopalveluja, Järvelä sanoo.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme