Mainos
Mainos

Vakuusrahasto kuiville SKOP-jupakassa

Vakuusrahasto toimi oikein niin sanotussa SKOP-jupakassa, sanoo oikeuskansleri. Oikeuskanslerin mukaan valtion vakuusrahaston virkamiehet eivät toimineen SKOP-oikeudenkäynnin yhteydessä lainvastaisesti tai virheellisesti.

Virkamiehiä epäiltiin siitä, että SKOP:in johdon korvauskanteen perusteena olisi käytetty nostamattomia tai jo maksettuja lainoja.

Oikeuskansleri totesi, ettei tällaisia vaatimuksia esitetty ainakaan tarkoitushakuisesti virkavelvollisuutta rikkoen. Oikeuskansleri ei löytänyt moittimista siitäkään, että Skop:n entinen johto ei saanut heti haluamiaan asiakirjoja. Varsinainen korvausoikeudenkäynti on edelleen vireillä korkeimmassa oikeudessa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot