Mainos
Mainos

Valaisin syttyi tuleen palvelutalossa Kempeleessä – 22 asukasta evakuoitiin

Kempeleessä Pohjois-Pohjanmaalla on evakuoitu noin 22 palvelukodin asukasta Linnankartanon palvelukodista tulipalon vuoksi.

Ensihoito tarkastaa jokaisen asukkaan tilan, mutta pelastuslaitoksen mukaan kukaan ei tiettävästi loukkaantunut vakavasti.

Pelastuslaitoksen mukaan rakennuksen välipohjassa oli syttynyt palamaan valaisin, mistä aiheutui runsaasti savua. Palokunta sammutti tulipalon ja siirsi evakuoituja muihin tiloihin.

Tulipalo rajoittui valaisimen lähialueelle, mutta tilan välipohjaa purettiin jonkin verran sammutustöissä. Lisäksi palosta on aiheutunut jonkin verran savuvahinkoja.

Evakuoiduksi joutuivat myös kaksi työntekijää ja yksi paikalle osunut ulkopuolinen, pelastuslaitos kertoi. Pelastuslaitos arvioi, etteivät asukkaat pääse palaamaan palvelukotiin tänä iltana, vaan kaikki siirretään sijaismajoitukseen.

Palon tarkempaa syttymissyytä tutkitaan. Hälytys palosta tuli puoli kymmenen aikaan illalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme