Mainos
Mainos

Valelääkärin resepteissä virheitä ensimmäisestä päivästä alkaen

Karjaan apteekin mukaan valelääkärinä Karjaalla ja Karkkilassa toimineen lääkemääräyksissä oli epäselvyyksiä ensimmäisestä päivästä alkaen. Useimmiten epäselvyydet koskivat lääkkeiden annostuksia.

Apteekin henkilökunta kertoo ottaneensa valelääkäriin yhteyttä useita kertoja ja pyytäneensä tätä korjaamaan reseptejään. Virheet jatkuivat koko sen ajan, kun valelääkäri oli virassaan.

Henkilökunnan mukaan heillä ei ollut kuitenkaan mitään syytä epäillä, ettei lääkärinä työskennellyt olisi ollut lääketieteen kandidaatti. Apteekissa oletettiin miehen tekemien lukuisten virheiden johtuvan kokemattomuudesta.

Apteekki otti silti yhteyttä Raaseporin hallintolääkäriin ja yritti järjestää kokousta ongelmien selvittämiseksi. Asia ehti kuitenkin ratketa ennen kuin tapaaminen saatiin järjestettyä, kun valelääkäri lopetti toimessaan.

(MTV3)

KATSO KARJAAN APTEEKKARI HENRIK BRENNERIN HAASTATTELU (TOIM. MARJA JUONALA)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot