Mainos
Mainos

Valelääkärinä toiminut haluaa työtodistuksen

Karkkilassa lähes vuoden valelääkärinä toiminut nuori mies on pyytänyt työskentelystään työtodistusta. Asiasta kertoo MediUutiset verkkosivuillaan. Mies ei ole kuitenkaan saanut työtodistusta.

Karviaisen sosiaali- ja terveyskeskuspäällikkö Marika Lanteen mukaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelulta oli tullut kehotus antaa miehelle työtodistus. Karviaisen viranomaiset odottavat parhaillaan ohjeita, miten toimia asiassa.

Mies on työskennellyt lääkärinä myös Carema Oy:n palveluksessa. Carema tuottaa muun muassa Karjaan terveyskeskuksen palvelut. Yhtiön lääketieteellinen johtaja Jarmo Karpakka kertoo MTV:n uutisille, että mies on hakenut myös heiltä työtodistusta.

- Työsuojeluviranomaiset ovat meitä asiassa lähestyneet, mutta emme ole sitä hänelle kirjoittaneet. Katsomme, ettei meidän tarvitse antaa hänelle työtodistusta, koska hän on palkkaustilanteessa harhauttanut meitä, Karpakka sanoo.

Karpakka myös ihmettelee, mihin mies työtodistusta tarvitsee.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme