Mainos
Mainos

Välituntipussailu aiheuttaa närää Enontekiöllä

Pussailevat lukiolaiset opiskelevat samassa koulukeskuksessa esikoululaisten ja peruskoululaisten kanssa. Vaikutteiden välttämiseksi koulussa on pohdittu välituntien porrastamista.

Lukiolaisten välituntipussailu halutaan saada kuriin Enontekiön Hetan koulussa. Jotkut koulun johtokunnan jäsenistä ja vanhemmista ovat huolissaan, että nuoremmat koululaiset saavat vaikutteita vanhempien lukiolaisten tavoista.

Pussailevat lukiolaiset opiskelevat samassa koulukeskuksessa esikoululaisten ja peruskoululaisten kanssa, joten välituntisin koulun kaikki oppilaat nuorimmasta vanhimpaan ovat samassa pihapiirissä.

Vaikutteiden välttämiseksi kunnan sivistystoimenjohtaja Laila Palkisen mukaan johtokunnan jäsenet ovat keskustelleet välituntien porrastamisesta.

- Käytännössä välituntien porrastaminen ei onnistu, joten tämä asia pitää korjata yhteisillä pelisäännöillä, Palkinen sanoo Ylen Lapin radion uutisten haastattelussa.

Koulun johtokunta on informoinut asiasta myös kunnanhallitusta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme