Mainos
Mainos

Valkeakoskella tuhopolttoja

Kuusi tulipaloa sytytettiin tahallaan Valkeakosken keskustassa varhain aamulla. Palot eivät aiheuttaneet henkilövahinkoja ja aineelliset vahingotkin jäivät vähäisiksi. Poliisi etsii palojen sytyttäjää ja pyytää kaupunkilaisilta ilmoituksia mahdollisista havainnoista.

Valkeakoskella ei ole viime vuosina sattunut tuhopolttoja. Polttoiskujen kohteina oli roskalaatikoita ja jätelavoja. Kolme iskua kohdistui kouluihin, muut uimahalliin, vanhusten palvelutaloon ja lasipajayritykseen. Uimahallin tiiliseinä mustui palossa, mutta tuli ei tarttunut rakennukseen.

Valkeakosken poliisin mukaan palot havaittiin kello 4:n ja 7:n välillä suppealla alueella. Reitin kävelee parissakymmenessä minuutissa. Palokunta joutui vaihtamaan vähän väliä sammutuspaikkaa, kun uusia hälytyksiä tuli. Poliisipartio oli myös liikkeellä, mutta tekijää ei saatu heti kiinni.

Palojen sytyttäjän on täytynyt ylittää kaupungin keskustassa sijaitseva kävelysilta. Poliisi pyytää ilmoittamaan tiedot havainnoista puhelinnumeroon 03-5720200.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme