Mainos
Mainos

Valmismatkojen tarjonta Lähi-itään romahtanut

Valmismatkojen tarjonta kesällä Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan on romahtanut yli neljänneksellä viime vuoteen verrattuna, kertoo Suomen matkatoimistoalan keskusliitto.   

Turkki on kuitenkin säilyttänyt suosionsa alueen ongelmista huolimatta. Matkatoimistot tarjoavat matkoja Turkkiin toiseksi eniten Kreikan jälkeen. Toisaalta Turkin matkailu on vähentynyt paikallisten tietojen mukaan.

Seuraavaksi eniten matkoja suuntautuu Espanjaan, Italiaan ja suosiotaan viime vuonna kasvattaneeseen Kroatiaan. Myös Malta on nousussa matkakohteena.  

Kaiken kaikkiaan valmismatkojen tarjonta pysyy Suomen matkatoimistojen liiton mukaan suurin piirtein ennallaan viime kesään verrattuna. Valmismatkoja on tarjolla lähes 430 000.  

Lähi-idän matkailuun on todennäköisesti vaikuttanut muuttunut turvallisuustilanne. Muun muassa ulkoministeirö on antanut matkustustiedotteen Egyptiin, missä se ei suosittele sinne tarpeetonta matkustamista terrorismin vaaran takia. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme