Mainos
Mainos

Valmistaja vastaa: Koiranruokamme on turvallista

Suomen Nestleltä vakuutetaan, että Purina Beneful -koiranruoassa ei ole laatuongelmia. Suomen Nestlen viestintäpäällikkö Aino Pajukangas sanoo, että Beneful-ruoalla voi huoletta ja turvallisesti ruokkia koiraansa.

- Beneful-tuotteen taustalla on Purinan tiukka laadunvalvonta ja meille tuoteturvallisuus on erittäin tärkeä asia. Otamme tuoteturvallisuuden hyvin vakavasti, Pajukangas toteaa.

Yhdysvalloissa Kaliforniassa on nostettu ryhmäkanne Purina Beneful -ruokaa vastaan. Sen väitetään sairastuttaneen ja jopa tappaneen koiria. Ryhmäkanteen mukaan Beneful-kuivamuona on aiheuttanut koirille sisäisiä verenvuotoja ja maksavaurioita.

- Beneful-tuotteella ruokitaan miljoonia koiria joka päivä. Nämä väitteet, jotka perustuvat paljon sosiaalisessa mediassa esitettyihin väitteisiin, niiden taustalla on hiljattain nostettu ryhmäkanne Kaliforniassa ja meidän kanta on, että tämä ryhmäkanne on perusteeton, Pajukangas sanoo.

Pajukangas huomauttaa, että ryhmäkanteet ovat yleinen ilmiö liikemaailmassa.

- Asiaa tullaan puolustamaan oikeudessa. Tällaisia ryhmäkanteita esiintyy liikemaailmassa ja meidän kantamme on, että tämä on ihan perusteeton kanne.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme