Mainos
Mainos

Valtaosa junista kulkee jo aikataulussaan

Junaliikenne on palautumassa normaaliksi. Aamun ja aamupäivän junaliikenne myöhästeli pahoin kahden liikennekatkoksen takia. Liikenne oli aamulla poikki Helsingissä Pasilan ja Ilmalan välillä yli puoli tuntia sekä Parkanon ja Seinäjoen välillä useita tunteja.

VR:n mukaan myöhässä kulkee enää muutamia junia. Parkanon ja Seinäjoen välillä oleva vika ei enää hidasta matkantekoa, vaikka vian korjauksen arvioidaan venyvän iltaan asti. Ajolankavika syntyi tulipalosta. Tavarajunan kyydissä ollut rekka syttyi palamaan yöllä hieman ennen kello kolmea Lamminkosken kohdalla.

Pahiten myöhästyivät neljä yöjunaa. Radan aukeamista odottaneet yöjunat olivat myöhässä neljästä seitsemään tuntia. VR lupaa korvata neljän yöjunan matkustajille lipun hinnan takaisin.

Myös aamun ja aamupäivän lähiliikenteessä oli viivästyksiä. Helsingissä Pasilan ja Ilmalan välillä ihminen kuoli junan alle aamuseitsemän jälkeen. Liikenne oli turman vuoksi kokonaan poikki yli puoli tuntia. Katkos myöhästytti myös rantaradan liikennettä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme