Mainos
Mainos

Valtio haluaa suuret kaupungit tuottavuustalkoisiin

Valtio kutsuu 20 Suomen suurinta kaupunkia tuottavuustalkoisiin. Valtiovarainministeriö lähestyy suuria kaupunkeja huhtikuun alkuun mennessä kirjeellä, jossa kysytään tuottavuuden parantamisen eteen jo tehdyistä toimenpiteistä.

Vastaukset saatuaan ministeriö kutsuu kaupunkien edustajat työryhmään, johon kootaan kaupunkien talousosaaminen. Mukana on todennäköisesti myös edustajia sosiaali- ja terveysministeriöstä, opetusministeriöstä ja valtiovarainministeriöstä.

- Haluamme kerätä kaiken sen tiedon, mitä suurissa kaupungeissa on saatu tuottavuuden parantamisesta. Nyt tämä tieto on hajallaan eri puolilla Suomea, kertoo valtiovarainministeriö osastopäällikkö Päivi Laajala MTV:n uutisille.

Ryhmässä käydään läpi eri kaupunkien toimenpiteitä ja pyritään muodostamaan laajennettu tuottavuusohjelma kuntiin.

Kaupunkiryhmän perustaminen kuului helmikuun lopun hallituksen politiikkariihen linjauksiin.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot