Mainos
Mainos

Valtion asuntotuotanto ympäristöystävällisemmäksi

Valtion tukemaa asuntotuontantoa muutetaan entistä ympäristöystävällisemmäksi.

Ympäristöministeriön ja valtion asuntorahaston uusissa ohjeissa kiinnitetään erityisesti huomiota ekologiseen kestävyyteen ja asuntotuotannon laadukkuuteen.

Uudistusten taustalla on asuntotuotantoa koskevien kansainvälisten vaatimusten tiukentuminen:

- Muun muassa Kioton ilmastosopimuksen myötä on tullut uusia vaateita, että energia- tai ylipäätään ympäristölle haitallisia päästöjä pitäisi vähentää. Lisäksi on tietenkin näitä muita ekologisuusvaatimuksia, eli paineet ovat kasvaneet. Näillä uusilla ohjeilla halutaan uusia suunnitteluratkaisuja hintavalvonnassa ja viedä niitä tietoisemmin ja ponnekkaammin senkin kautta eteenpäin, kertoo Valtion asuntorahaston apulaisjohtaja Martti Polvinen.

Ekologisen asuntotuotannon mallin toivotaan leviävän myös kovan rahan asuntotuotantoon.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot