Mainos
Mainos

Valtion palkoista sopu

Sopimuskauden pituus on noin 2,5 vuotta. Se koskee 124 000 henkilöä, jotka työskentelevät yliopistoissa, puolustusvoimissa, poliisihallinnossa, verohallinnossa, ministeriöissä ja muissa valtion virastoissa ja laitoksissa.

Valtion työntekijöiden ja toimihenkilöiden palkoista ja työehdoista on saatu neuvottelutulos. Sopimuskauden pituus on noin 2,5 vuotta. Pituus on sama kuin yksityisen ja kuntasektorin sopimuksissa.

Palkkaratkaisu on kustannusvaikutuksiltaan 11,5 prosenttia. Neuvottelutulos koostuu yleiskorotuksista ja paikallisista eristä. Ratkaisu mahdollistaa valtion palkkausjärjestelmien kehittämisen ja henkilöstön kannustavan palkitsemisen.

Valtion ratkaisu koskee noin 124 000 henkilöä, jotka työskentelevät yliopistoissa, puolustusvoimissa, poliisihallinnossa, verohallinnossa, ministeriöissä ja muissa valtion virastoissa ja laitoksissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme