Mainos
Mainos

Valtion palkoista sopu

Sopimuskauden pituus on noin 2,5 vuotta. Se koskee 124 000 henkilöä, jotka työskentelevät yliopistoissa, puolustusvoimissa, poliisihallinnossa, verohallinnossa, ministeriöissä ja muissa valtion virastoissa ja laitoksissa.

Valtion työntekijöiden ja toimihenkilöiden palkoista ja työehdoista on saatu neuvottelutulos. Sopimuskauden pituus on noin 2,5 vuotta. Pituus on sama kuin yksityisen ja kuntasektorin sopimuksissa.

Palkkaratkaisu on kustannusvaikutuksiltaan 11,5 prosenttia. Neuvottelutulos koostuu yleiskorotuksista ja paikallisista eristä. Ratkaisu mahdollistaa valtion palkkausjärjestelmien kehittämisen ja henkilöstön kannustavan palkitsemisen.

Valtion ratkaisu koskee noin 124 000 henkilöä, jotka työskentelevät yliopistoissa, puolustusvoimissa, poliisihallinnossa, verohallinnossa, ministeriöissä ja muissa valtion virastoissa ja laitoksissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot