Mainos
Mainos

Valtionapuleikkausten palautus ei esillä palkkaneuvotteluissa

Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen

Kuntaliiton varatoimitusjohtaja kiistää tiedon, että Tehyn palkkaneuvotteluissa keskusteltaisiin valtionapuleikkausten palauttamisesta.

Suomen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen kiistää Helsingin Sanomien välittämän tiedon, että Tehyn työtaistelussa yritettäisiin sovintoa kuntien valtionapuleikkausten peruuttamisella ja sosiaali- ja terveydenhuollon maksukorotusten suuntaamisella kunnille. Näin kuntien taloudellinen asema paranisi ja se lisäisi myös niiden palkanmaksukykyä.

Sen sijaan varatoimitusjohtaja Kietäväinen myöntää tällaisia ehdotelmia sisältävän Kuntaliiton asiantuntijan laatiman paperin olemassaolon. Se on kuitenkin Kietäväisen mukaan yksi asiantuntijalaskelma, joka ei ole ollut millään tavalla esillä neuvotteluissa, eikä valtio ole tehnyt tämänsuuntaista ehdotusta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot