Mainos
Mainos

Valtioneuvosto uudistamaan kriisiolojen ohjeita

Valtionhallinnossa huomattiin, että tarve tehostaa viestinnällistä kriiseihin varautumista on olemassa esimerkiksi Aasian hyökyaaltokatastrofin kaltaisissa tilanteissa.

Valtioneuvoston kanslia on perustanut työryhmän selvittämään, miten kriisi- ja poikkeusolojen viestintäohjeita pitäisi uudistaa. Työryhmä on aloittanut urakkansa vuoden alussa.

Työryhmä selvittää uudistuksen tarpeita ja tekee esityksen uudesta viestintäohjeesta. Hankkeen taustalla ovat Aasian hyökyaaltokatastrofi ja sen jälkeen tehdyt selvitykset.

Valtionhallinnossa huomattiin, että on olemassa tarve tehostaa viestinnällistä kriiseihin varautumista. Samalla havaittiin, ettei nykyinen ohjeistus ole kaikilta osin enää ajan tasalla.

Työryhmän on tarkoitus saada urakkansa päätökseen ensi vuoden maaliskuun loppuun mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot