Mainos
Mainos

Valtuutettu Jaana Pelkonen: Kaikilla julkkisehdokkailla ei ole maisterin papereita

Äänestäjät ovat siivittämässä myös muutamia julkkiksia valtuustoihin. Yksi heistä on Helsingin kaupunginvaltuustoon hurjalla äänivyöryllä nouseva entinen juontaja Jaana Pelkonen, joka on 20:n eniten ääniä keränneen kunnallisvaaliehdokkaan joukossa.

Pelkonen sai kaikkiaan 3 455 ääntä.

- Aika sanattomaksi ja nöyräksi tämä kyllä vetää. Kiitos kaikille äänestäjille luottamuksesta ja äänistä, Pelkonen toteaa liikuttuneena.

Spekulaatiot julkkisehdokkaiden pärjäämisestä kunnallisvaaleissa mietitytti juontajaa.

- Julkkisehdokkaita on erilaisia, kaikki eivät välttämättä ole valmistuneet valtiotieteiden maisteriksi, Pelkonen pohtii.

Kokoomuksen edokkaana vaaleissa oleva Pelkonen uskoo, että vuosien ura julkisuudessa on tehnyt hänet äänestäjille tutuksi.

- Periaatteessa minulla on ollut kymmenen vuoden julkinen työhönottohaastattelu, ja ihmiset ovat nähneet, kuinka sitoutunut töihin olen.

Muista julkkisehdokkaista läpi ovat menossa muun muassa idols-kisasta julkisuuteen ponnahtanut laulaja Jani Wikholm Töyssässä sekä Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Seppo Korpi Jalasjärvellä, molemmat heistä ovat keskustan ehdokkaita. SDP:n tuore valtuustoedustaja on puolestaan suomalaisten olohuoneissa usein vieraileva televisiojuontaja Maria Jungner.

(MTV3)

(Kunnallisvaalit 2008, tulosilta 26.10.2008)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme