Mainos
Mainos

Valtuutetulla perhe, työ ja hyvät tulot

Valtuustoon valittujen keskimääräiset vuositulot ovat yli 33 000 euroa.

Kuntavaaleissa menestyi Tilastokeskuksen tietojen perusteella ehdokas, jolla on perhe, työ ja hyvät tulot.

Valtaosa valtuustoon valituista, lähes 83 prosenttia, on työelämässä. Eläkeläisten osuus valituista on vajaat 11 prosenttia. Työttömiä uusista valtuutetuista on vain kolme prosenttia, ja opiskelijoita vielä hieman vähemmän, runsaat kaksi prosenttia.

Yksinhuoltajia on vain viisi prosenttia uusista valtuutetuista. Yksin asuvien ja avoliitossa elävien osuus on yhtä suuri eli yhdeksän prosenttia. Lapsettomia avioliitossa eläviä on viidennes. Reilusti yli puolet uusista valtuutetuista (56,4%) asuu perheessä, jossa on molemmat puolisot ja alaikäisiä lapsia.

Valtuustoon valittujen keskimääräiset vuositulot ovat yli 33 000 euroa. Runsas viidennes valituista kuuluu yli 42 000 euroa ansaitsevien luokkaan. Alle viidennes valtuutetuista ansaitsee alle 17 000 euroa vuodessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot