Mainos
Mainos

Vanhan kirjallisuuden päivillä puhutaan rahasta

Mikä on rahan merkitys kirjailijalle tai kustantajalle? Onko myyvä kirja arvostetumpi kuin kirjahyllyyn jäävä? Onko epähienoa puhua kirjallisuudesta ja rahasta yhtä aikaa? Esimerkiksi näihin teemoihin etsitään vastauksia Sastamalassa 29.-30. kesäkuuta järjestettävillä Vanhan kirjallisuuden päivillä.

Raha-teemaa käsitellään seminaareissa ja paneelikeskusteluissa. Lisäksi tapahtumassa voi tuttuun tapaan tehdä ostoksia noin 60 antikvaarisen kirjamyyjän valikoimista ja tutustua yli 40 esittelypisteeseen. Myös lapsille on omaa ohjelmaa.Tapahtumaan on ilmainen pääsy.

Vanhan kirjallisuuden päivät on Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n järjestämä tapahtuma. Kesän 2012 ohjelman yhteistyökumppaneina toimivat mm. Bibliofiilien Seura ry, Kustannusliike Warelia, Suomen Antikvaariset Kirjakauppiaat ry, Suomen Antikvariaattiyhdistys ry ja Suomen Tietokirjailijat ry.

Suosittu tapahtuma järjestetään ensi kesänä 28. kerran.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme