Mainos
Mainos

Vanhanen antoi tukea Ruotsin eurokampanjalle

Pääministeri Matti Vanhanen antoi tänään näkyvän tukensa Ruotsin eurokampanjalle. Vanhasen mielestä Suomen eurokokemukset voivat palvella ruotsalaista keskustelua.

Ruotsin pääministeri Göran Persson oli kutsunut Vanhasen kampanjoimaan Euroopan talous- ja rahaliiton puolesta.

Vanhasen mielestä Suomen eurokokemukset voivat palvella ruotsalaista keskustelua. - Osallistun tähän kongressiin johon pyydettiin, että käyttäisin alustuksen, kertoisin Suomen kokemuksista. Suomihan on ruotsalaisesta näkökulmasta eräänlainen laboratorio. Meidän taloutemme rakenne on hyvin samanlainen kuin Ruotsissa ja toivottavasti tämä palvelee ruotsalaista keskustelua, Vanhanen kertoo.

Vanhanen oli jo toinen korkean tason suomalaispoliitikko samalla asialla tällä viikolla Ruotsissa. Tiistaina Perssonin vieraana oli presidentti Tarja Halonen.

Ruotsissa äänestetään euron käyttöönotosta kolmen viikon kuluttua. Mielipidekyselyjen mukaan eurolla on selvästi enemmän vastustajia kuin kannattajia.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 24.08.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme