Mainos
Mainos

Vanhanen ei kerro, mistä hankki kohutut hyllylautansa

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) ei suostu paljastamaan, miltä rakennusyhtiötä hän hankki tuppeensahatut hyllylautansa.

- Ei sotketa vielä näitä yhtiöitä tähän, koska minullakaan ei ole dokumenttia siitä yhtiöstä. En halua saattaa heitä vaikeaan asemaan, totesi Vanhanen toimittajille.

Vanhanen perustelee hyllylautojen ostoa valtakunnalliselta rakennusliikkeeltä sillä, että hän tarvitsi juuri tietynlaista koivulautaa.

- Tunnen erittäin paljon rakennusalan ihmisiä ja kyselin, että mistä saa tuppeen sahattua koivua, koska sitä ei tuntunut löytyvän mistään. Kyselin sitä eri puolilta ja sitten yksi tuttu kertoi, että heillä olisi sitä.

Ylen mukaan sillä on tietoja merkittävämmästä rakennustarvike-erästä kuin tuppeen sahatuista koivuista kirjahyllyä varten.

- Näiden Ylen väitteiden vuoksi on sitäkin tärkeämpää, että Yle tuo esille, millaisesta rakennustarvike-erästä on kysymys. Muuten minun on vaikea puolustautua.

(MTV3)

- Tuppeensahattua koivua ei löytynyt mistään, selvittää Vanhanen. (Toim. Eeva Lehtimäki)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme