Mainos
Mainos

Vanhanen ei usko uusiin vaaleihin

Pääministeri Matti Vanhanen ei pidä todennäköisenä, että eduskunta hajotettaisiin vaalirahakohun seurauksena ja järjestettäisiin uudet vaalit.

- Ei ole suunnitelmissa. Jokainen yksittäistapaus tässä vaaliraha-asiassa kannattaa selvittää erikseen, Vanhanen kommentoi kohun viimeisiä käänteitä MTV:n uutisten haastattelussa.

Vanhanen myöntää kuitenkin, että uutiset ex-kansanedustaja Jukka Vihriälän erosta RAY:n hallituksen johdosta sekä kansanedustaja Antti Kaikkosen erosta Nuorisosäätiön johdosta tulivat yllätyksenä.

Hän kertoo myös yllättyneensä siitä, että hänen saamansa tukisumma oli ollut varsin mittava.

Vanhasen mukaan keskustapuolue ei ole kuitenkaan kriisissä vaalisotkujen vuoksi, eikä hän uskonut myöskään asemansa olevan uhattuna.

Vanhanen kommentoi asiaa eilen vieraillessaan Washingtonissa, jossa hän tapasi päivän aikana senaattoreita sekä vieraili valtionvarainministeriössä. Aiemmin samana päivänä Vanhanen otti lisäksi osaa YK:n pääsihteerin Ban Ki Moonin koollekutsumaan ilmastokokoukseen New Yorkissa.

(MTV3)

Lue lisää:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme