Mainos
Mainos

Vanhanen hukkuu törkypostiin

Pääministeri kertoo saavansa niin paljon törkypostia, ettei hän ole enää aikoihin käsitellyt kotiinsa tulleita kirjeitä ja muita lähetyksiä.

Jos kansalainen haluaa vaikuttaa asioihin pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) kautta, niin silloin ei kannata lähettää postia Vanhasen kotiosoitteeseen. Syynä on se, että Vanhanen ei avaa kotiinsa tullutta postia.

Vanhanen kertoi tänään Lahdessa pidetyssä toritapahtumassa saavansa niin paljon törkypostia, ettei hän ole aikoihin käsitellyt kirjeitä tai muita lähetyksiä. Vanhaselle osoitetut viestit menevät siten mahdollisesti perille vain valtioneuvoston kanslian kautta.

Vanhanen seurusteli lahtelaisten kanssa tunnin verran matkalla Pohjoismaiden pääministerien kokoukseen Punkaharjulle. Tuttuun tapaan hän sai vastata lukemattomiin eläkkeitä käsitteleviin kysymyksiin. Taustalla jupistiin myös pääministerin henkilökohtaisesta elämästä, mutta kovin suureen ääneen niitä ei tuotu esiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme