Mainos
Mainos

Vanhanen ja Ruusunen puhuttavat ulkomailla

Pääministerin morsian -kirjaa koskeva oikeudenkäynti on saanut paljon myös kansainvälistä huomiota. Useat ulkomaiset verkkolehdet ovat uutisoinneet pääministerin ja yksinhuoltajan suhteesta tehtyä paljastuskirja-oikeudenkäyntiä.

Daily Mail ja The Times Online -lehtien mukaan vain paria päivää ennen eduskuntavaaleja julkaistun kirjan tarkoituksena oli häpäistä Matti Vanhanen. Lehdet kummastelevat muun muassa sitä, miksi Vanhanen nosti syytteen Susan Ruususta vastaan, vaikka voittikin eduskuntavaaleissa.

Useiden verkkolehtien mukaan Ranskan entinen presidentti Jacques Chirac on luonnehtinut Matti Vanhasta Suomen seksikkäimmäksi mieheksi. Daily Mail tietää kertoa, että erottuaan Merja Vanhasesta pääministerillä on ollut silmää kauniille naisille: Hänet on yhdistetty muun muassa entiseen Miss Suomeen ja kulttuuriministeriin Tanja Karpelaan.

Lehdet toteavat, että kylmässä maassa rakkaus ei onnistu ilman Nokian kännykkää. Tällä lehdet viittaavat sekä Vanhasen että Ruususen toisilleen lähettämiin viesteihin, että tapaan, jolla suhde paljastui: Turistien heistä ottamiin kännykkäkuviin, jotka levisivät ympäri maata.

Matti Vanhanen, joka tapasi Ruususen netissä, päätti suhteensa tekstiviestillä, joka kuului "Se oli siinä" kertoo Daily Mail.

Verkkolehdet eivät ole kovin hyvin ajantasalla Suomen tilanteesta. Daily Mail ja The Times Online väittävät Tanja Karpelan olevan yhä kulttuuriministeri ja The Times Onlinen mukaan pääministeri on tällä hetkellä kiinnostunut vihreiden Merikukka Forsiuksesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme